De Fiat 500: charmante mobiliteitspartner voor Engel & Völkers

12 Oct
October 12, 2011

  • 19 kantoren van Engel & Völkers kiezen Fiat 500 voor commerciële afgevaardigden
  • Ecologie en stijl: waarden die Engel & Völkers na aan het hart liggen
  • Een partnerschap dat het merkimago van Fiat en Engel & Völkers ten goede komt

De jongste cijfers over het aantal inschrijvingen in België laten er geen twijfel over bestaan: de Fiat 500 verleidt elke dag meer en meer kopers. En die verleidingskracht richt ‘la bella ragazza’ zowel op het grote publiek als op ondernemingen.

Ook het Belgische filiaal van de onderneming Engel & Völkers, het internationale netwerk van franchises in de sector van kwalitatief vastgoed, viel zopas voor de charmes van Fiats stadswagen en bestelde verschillende exemplaren van de 500 voor de diverse kantoren.

 

Selectiecriteria

Engel & Völkers, de Duitse onderneming met zetel in Hamburg, werd drie decennia geleden opgericht. De Belgische afdeling van de keten, die op 26 september haar vijfde verjaardag viert, opende al negentien kantoren. Om de groei te ondersteunen en de stiptheid van de commerciële agenten te garanderen was Engel & Völkers op zoek naar een betrouwbare mobiliteitspartner.

“Onze vastgoedagenten verplaatsen zich voornamelijk in de stad, in het gebied dat door hun agentschap wordt gedekt,” verklaart Anne Monard, PR-Manager bij Engel & Völkers. “Onze wagens moeten het imago van onze onderneming uitstralen en het moet gezegd dat de Fiat 500 perfect in ons fleetbeleid past. Met zijn erg geslaagde lijn en zijn kwaliteiten als dynamische stadswagen beantwoordt hij perfect aan onze criteria: hij is wendbaar, rijdt aangenaam en comfortabel voor onze agenten die een groot deel van hun dag in de wagen doorbrengen en laat zich, als kers op de taart, ook nog eens gemakkelijk parkeren in de stad. Ook onze klanten zullen er met plezier in plaatsnemen.”

De meeste gepersonaliseerde Fiats 500 van Engel & Völkers zijn uitgevoerd in het wit of het zwart. U ziet ze heel binnenkort op onze wegen.

 

Brussel, 11 oktober 2011

via De Fiat 500: charmante mobiliteitspartner voor Engel & Völkers – Communiqués de Presse – Fiat Group Automobiles Press.

Tags: , , , , ,