The Award Ceremony

07 Oct
October 7, 2011

en


This is a 4-part story:

After the fun pétanque competition with barbecue, the award ceremony was held indoors. As mentioned in the above the combi-shop team of E&V Sint-Martens-Latem and E&V Gent-Centrum won the competition, and all of the team members won a weekend test-drive with the newest Fiat. They received their price from the Master Licence Partner of Engel & Völkers France-Belux, Mr. Philippe Rosy.

 

Later in the evening a new short film was shown and a price was given. To continue reading about the evening click here …..

be


Dit is een 4-delig verhaal:

De prijsuitreiking die plaatsvond na de competitie en barbecue werd binnen gehouden. Zoals vermeld won het combo-team de competitie. Voor hun winst kregen alle team-leden een test-weekend met de nieuwste Fiat. Ze mochten deze prijs in ontvangst nemen van de Master Licence Partner van Engel & Völkers France-Belux, Mr. Philippe Rosy.

 

Later op de avond werd een speciale prijs uitgereikt door iemand van Hamburg en was er nog een screening van de nieuwe promo clip. Om verder te lezen klik hier …

Tags: , , ,