Special award: “Best Belgian Subdomain”

07 Oct
October 7, 2011

en

This is the continuation of the “5-years Engel & Völkers in Belgium”-story:


A special price was also handed-out by Ms Barbara Rutzen, relationship manager of Engel & Völkers Hamburg. Ms Rutzen flew in just to handout the award. The special price was handed in name of the Miguel Ruth, head of IT at E&V Hamburg, to the person behind a months long online marketing campaign (social media, new media, …) for one E&V shop in Belgium.

The award was given for the “Best Belgian Subdomain 2011″ and came with a certificate and an iPad 2. So the winner of this award and person behind the marketing campaign was/is …

Our very own Licence Partner Nick De Clercq.

He received the certificate with price for his continues efforts to get better search result not only for his shop’s subdomain but also for Engel & Völkers. One of the best examples is the Wikipedia page that he created for Engel & Völkers.

 

 

Every E&V member received a unique gift: a E&V watch. Black for the men white for the ladies.

 

be

Dit is het vervolg op het “5 jaar Engel & Völkers in Belgium”-verhaal:


Barbara Rutzen, relationship manager van Engel & Völkers Hamburg, is speciaal naar het event gekomen om aan 1 persoon een speciale prijs uit te reiken. Namelijk de prijs van het “Beste Belgische Subdomain 2011″. Deze prijs werd uitgereikt in naam van Miguel Ruth, hoofd van de IT bij E&V Hamburg, aan de persoon achter een maandenlange online marketing campagne (via sociale media, nieuwe media, …).

Zoals vermeld werd deze prijs uitgereikt voor het “Beste Belgische Subdomain 2011″. De winnaar van de prijs ontving een certificaat en een iPad 2.

En nu de winnaar van deze prijs en persoon achter de maandenlange campagne is …

Onze Licence Partner Nick De Clercq.

Hij ontving de prijs voor het continu blijven verbeteren van de site voor bet ere zoekresultaten te krijgen voor niet enkel zijn Engel & Völkers shop maar ook heel het netwerk. Een mooi voorbeeld hiervan is de Wikipedia pagina die hij maakte voor Engel & Völkers.

Bij het buitengaan kreeg ieder E&V lid een uniek geschenk: een zwart E&V uurwerk voor de mannen en een wit voor de vrouwen.

 

Tags: , , , , ,