5-years of Engel & Völkers in Belgium

07 Oct
October 7, 2011

en


This is a 4-part story:

Engel & Völkers France-Belux recently held their 5-years of Engel & Völkers in Belgium event. A pétanque competition was held between all Belgium shops. The winner of the competition was the combo-shop team of E&V Sint-Martens-Latem (Stan Hamerlinck, Thomas Peerlinck) with E&V Gent-Centrum (Philippe Herbert) a great start to our new close co-operation. Here is a clip of the winning team in action in round 2.


Later in the evening a new short film was shown, the award ceremony was held and a special price was given. To continue reading about the evening click here …..

be


Dit is een 4-delig verhaal:

Engel & Völkers France-Belux vierde op 26 september 2011 zijn 5-jarig bestaan in België. Op dit event werd een pétanque-competitie, barbecue, prijsuitreiking, … voorzien. De pétanque-competitie ging tussen alle Belgische shops. De winnaars van de competitie was het combo-shop team van E&V Sint-Martens-Latem (Stan Hamerlinck, Thomas Peerlinck) met E&V Gent-Centrum (Philippe Herbert), een zeer goede start voor onze zeer hechte samenwerking. Hier is een clip van het winnende team in actie in ronde 2.


Later op de avond werd de prijsuitreiking gehouden, een speciale prijs uitgereikt door iemand van Hamburg en was er nog een screening van de nieuwe promo clip. Om verder te lezen klik hier …

Tags: , , , , , , , , ,