Property featured in Netto Magazine!!

28 Sep
September 28, 2010

Our property with ID: W-006LTK had a small redactional feature in the weekly add-in magazine Netto of the Belgian De Tijd newspaper. The redactional “ad” can be found/read underneath.

The featured property description:

Unique manor on a plot of 25.000sqm. This beautifull domain is situated in a rural environment. A watchtower on top of the cottage makes it possible to enjoy a 360° experience over the domain and the surrounding landscape.

The domain contains the manor with indoor pool, horse stables and a guest house. The garden is designed by the famous landscape architect Wirtz.

The contemporary architecture and the exceptional comfort are combined with breathtaking views make this domain an exclusive property!

More information can be found in our shop. You can contact us by phone, mail or just walk-in.

The text of the feature:

Kort

Waar: Maarkedal

Soort huis: Landhuis

Bouwjaar: 1996

Bewoonbare oppervlakte: 1.000 m²

Grondoppervlakte:

2,5 hectare

Een uitkijktoren bovenop het landhuis biedt een uitzicht van 360° over de hele tuin en omliggende natuur in de Vlaamse Ardennen. Het landhuis omvat de inkomhall, bureel, woonkamer, salon, eetplaats, keuken, berging, koelkamer, wasruimte, bibliotheek, fitnessruimte, bar met jacuzzi, 4 slaapkamers met elk een dressing en badkamer, binnenzwembad (15 m x 5 m) met poolhouse, een buitenkeuken, een kelder, garage voor 3 wagens en een carport voor 4 wagens. De bijgebouwen omvatten een schuur en de stallen die bestaan uit vier paardenboxen en een zadelkamer. Er is ook een conciërgewoning met twee slaapkamers. De tuin is ontworpen door tuinarchitect Wirtz en valt op door zijn geometrische vormen. Die bestaat uit een groententuin, bloementuin en orangerie.

Tags: , ,